Cellulite Behandeling Met Cupping

Cellulite behandeling met cupping: alles wat je moet weten

Wat is cellulite behandeling met cupping?

Cellulite behandeling met cupping is een vorm van massage therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups om de huid en het onderliggende weefsel te stimuleren. Deze behandeling wordt vaak gebruikt om cellulite te verminderen en de huid te verstevigen.

Hoe werkt cellulite behandeling met cupping?

Tijdens de behandeling worden de cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor de huid en het onderliggende weefsel omhoog worden getrokken. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hierdoor kan cellulite verminderen en de huid strakker worden.

Wat zijn de voordelen van cellulite behandeling met cupping?

Cellulite behandeling met cupping kan helpen om cellulite te verminderen, de huid te verstevigen en de doorbloeding te verbeteren. Ook kan het zorgen voor ontspanning en vermindering van stress en spanning in het lichaam.

Wat zijn de kosten van cellulite behandeling met cupping?

De kosten van cellulite behandeling met cupping kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €50 en €100 per sessie. Het aantal benodigde sessies kan variëren van persoon tot persoon.

Is cellulite behandeling met cupping veilig?

Ja, cellulite behandeling met cupping is over het algemeen veilig en heeft weinig tot geen bijwerkingen. Het is echter belangrijk om een ervaren en gecertificeerde therapeut te kiezen om de behandeling uit te voeren.

Veelgestelde vragen over cellulite behandeling met cupping

 • Kan cellulite behandeling met cupping pijnlijk zijn?
  In de meeste gevallen is cellulite behandeling met cupping niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen echter een licht ongemak of een trekkend gevoel ervaren tijdens de behandeling.
 • Hoe lang duurt een cellulite behandeling met cupping?
  Een sessie duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied.
 • Hoeveel sessies zijn er nodig voor het gewenste resultaat?
  Dit kan variëren van persoon tot persoon en hangt af van de ernst van de cellulite. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 sessies nodig voor optimaal resultaat.
 • Kan cellulite behandeling met cupping gecombineerd worden met andere behandelingen?
  Ja, cellulite behandeling met cupping kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen zoals bindweefselmassage of lymfedrainage.
 • Kan ik zelf cellulite behandeling met cupping uitvoeren?
  Het wordt aangeraden om cellulite behandeling met cupping door een ervaren therapeut te laten uitvoeren voor de beste resultaten en om eventuele risico’s te voorkomen.

Kostenoverzicht cellulite behandeling met cupping

Behandeling Gemiddelde kosten
1 sessie €50 – €100
6 sessies €300 – €600
10 sessies €500 – €1000

Let op: de bovenstaande prijzen zijn slechts een schatting en kunnen variëren per locatie en therapeut.

Concluderend, cellulite behandeling met cupping kan een effectieve en veilige manier zijn om cellulite te verminderen en de huid te verstevigen. Het is echter belangrijk om een ervaren en gecertificeerde therapeut te kiezen en realistische verwachtingen te hebben over het aantal benodigde sessies en het uiteindelijke resultaat.