Cupping Amsterdam

Wat is Cupping Amsterdam?

Cupping Amsterdam is een vorm van massage therapie waarbij glazen of plastic cups op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit helpt de bloedcirculatie te verbeteren en spierspanning te verminderen.

Cupping Amsterdam is een populaire vorm van massage therapie die zijn oorsprong heeft in de traditionele Chinese geneeskunde. Het wordt gebruikt om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen, waaronder spierpijn, stress en spijsverteringsproblemen. Tijdens een cupping sessie worden cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor de huid en spieren omhoog worden getrokken. Dit stimuleert de doorbloeding en helpt om gifstoffen en spanning in het lichaam te verwijderen.

De voordelen van Cupping Amsterdam

  • Verbetert de bloedcirculatie en lymfestroom
  • Verlicht spierspanning en pijn
  • Verbetert de spijsvertering en vermindert opgeblazen gevoel
  • Verlicht stress en angst
  • Kan helpen bij de behandeling van aandoeningen zoals fibromyalgie en artritis

De prijzen van Cupping Amsterdam

De prijzen voor een cupping massage in Amsterdam kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de ervaring van de therapeut. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €50 en €100 per sessie van 60 minuten.

Locatie Gemiddelde prijs per sessie (60 minuten)
Amsterdam Centrum €65 – €80
Amsterdam Zuid €60 – €90
Amsterdam West €50 – €75
Amsterdam Noord €70 – €100

Veelgestelde vragen over Cupping Amsterdam

1. Is Cupping Amsterdam pijnlijk?

Nee, cupping massage is over het algemeen niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen een lichte druk of trekkracht voelen tijdens de behandeling, maar dit is meestal niet onaangenaam.

2. Is Cupping Amsterdam geschikt voor iedereen?

Cupping massage is over het algemeen veilig voor de meeste mensen, maar het wordt niet aanbevolen voor mensen met huidproblemen, bloedziekten of zwangere vrouwen. Het is altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u een cupping sessie ondergaat.

3. Hoe lang duurt een cupping sessie in Amsterdam?

Een cupping sessie duurt meestal 60 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van de therapeut en uw specifieke behoeften.

4. Zijn er bijwerkingen van Cupping Amsterdam?

Sommige mensen kunnen na de behandeling lichte blauwe plekken krijgen op de plaatsen waar de cups zijn geplaatst. Deze blauwe plekken verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

5. Zijn er andere vormen van cupping therapie in Amsterdam?

Ja, naast de traditionele cupping therapie met glazen cups, zijn er ook andere vormen van cupping beschikbaar in Amsterdam, zoals dry cupping, waarbij geen vuur wordt gebruikt om het vacuüm te creëren.