Cupping Massage Almelo

Wat is Cupping Massage Almelo?

Cupping Massage Almelo is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst. Deze cups creëren een vacuüm, waardoor de huid en het onderliggende weefsel omhoog worden getrokken. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en stimuleert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam.

De voordelen van Cupping Massage Almelo

  • Verlichting van spier- en gewrichtspijn
  • Verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage
  • Ontspanning van het lichaam en de geest
  • Verlichting van stress en spanning
  • Stimulatie van het immuunsysteem

De prijzen van Cupping Massage Almelo

De prijzen voor Cupping Massage Almelo variëren afhankelijk van de duur van de behandeling en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €40 en €70 per uur. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte prijzen voor verschillende behandelingen:

Behandeling Duur Prijs
Intakegesprek en eerste behandeling 90 minuten €60 – €80
Volledige lichaamsbehandeling 60 minuten €50 – €70
Deelbehandeling (bijvoorbeeld rug of benen) 30 minuten €40 – €60

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Almelo

Wat is het verschil tussen traditionele cupping en cupping massage?

Traditionele cupping maakt gebruik van glazen of plastic cups die op de huid worden geplaatst en vacuüm worden gezogen. Bij cupping massage worden de cups ook gebruikt, maar worden ze tijdens de massage over de huid bewogen om zo de spieren en het weefsel te masseren.

Kan ik cupping massage zelf thuis doen?

Het wordt afgeraden om zelf cupping massage uit te voeren zonder de juiste kennis en ervaring. Het kan leiden tot blauwe plekken en andere ongewenste bijwerkingen. Laat cupping massage altijd uitvoeren door een ervaren therapeut.

Is cupping massage geschikt voor iedereen?

Cupping massage is over het algemeen veilig, maar er zijn bepaalde situaties waarin het beter is om geen cupping massage te ondergaan. Bijvoorbeeld bij zwangerschap, huidinfecties, bloedstollingsproblemen of bij het gebruik van bloedverdunners. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een arts.

Kan cupping massage helpen bij cellulitis?

Cupping massage kan helpen bij het verminderen van cellulitis door de verbeterde bloedcirculatie en lymfedrainage. Het is echter geen wondermiddel en het is belangrijk om ook gezond te eten en voldoende te bewegen.

Hoe vaak moet ik cupping massage ondergaan voor optimaal resultaat?

Dit verschilt per persoon en de specifieke klachten. Over het algemeen wordt aangeraden om in het begin wekelijks een behandeling te ondergaan en daarna over te stappen naar een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Hopelijk heb je nu een beter beeld van Cupping Massage Almelo en de prijzen en voordelen ervan. Wil je graag meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met een ervaren cupping massage therapeut in Almelo.