Cupping Massage Amsterdam

Wat is Cupping Massage Amsterdam?

Cupping Massage Amsterdam is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst en vacuüm worden gezogen. Deze massagevorm is afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt steeds populairder in Amsterdam.

Cupping Massage Amsterdam is een effectieve manier om spierpijn, spanning en stress te verminderen. Het wordt ook gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam te ontgiften. Deze massage kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, nek, schouders en benen.

  • Verlicht spierpijn en spanning
  • Stimuleert de bloedcirculatie
  • Verbetert de lymfedrainage
  • Ondersteunt het ontgiftingsproces van het lichaam
  • Kan helpen bij het verminderen van cellulitis

De prijzen van Cupping Massage Amsterdam

De prijzen voor Cupping Massage Amsterdam kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de ervaring van de therapeut. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €50 en €80 per uur.

Veel masseurs bieden ook kortere sessies aan, zoals 30 minuten voor €30 of 45 minuten voor €40. Sommige therapeuten bieden ook pakketten aan, waarbij je meerdere sessies kunt boeken voor een gereduceerde prijs.

Duur Prijs
30 minuten €30
45 minuten €40
60 minuten €50-€80

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Amsterdam

1. Is Cupping Massage Amsterdam geschikt voor iedereen?

Ja, Cupping Massage Amsterdam is geschikt voor de meeste mensen. Het wordt echter afgeraden voor mensen met huidaandoeningen, ernstige bloedziekten of tijdens de zwangerschap.

2. Is Cupping Massage Amsterdam pijnlijk?

De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens de massage. Het kan wel wat ongemakkelijk aanvoelen door het vacuüm effect van de cups, maar dit zou niet pijnlijk moeten zijn.

3. Hoe lang duurt een Cupping Massage Amsterdam sessie?

Een sessie duurt meestal tussen de 30 en 60 minuten, afhankelijk van de duur die je hebt geboekt. Sommige therapeuten bieden ook langere sessies aan.

4. Hoe vaak moet ik een Cupping Massage Amsterdam sessie boeken?

Dit hangt af van je persoonlijke behoeften en doelen. Sommige mensen boeken wekelijks een sessie, terwijl anderen eens in de paar maanden een massage ondergaan. Overleg met je therapeut wat voor jou het beste werkt.

5. Moet ik iets meenemen voor mijn Cupping Massage Amsterdam sessie?

Nee, je hoeft niets mee te nemen. De therapeut zal alle benodigde materialen, zoals de cups, zelf meenemen.