Cupping Massage Den Helder

Alles wat je moet weten over Cupping Massage in Den Helder

Wat is Cupping Massage?

Cupping massage is een vorm van therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit zorgt voor een sterke zuigkracht op de huid en het onderliggende weefsel, wat de doorbloeding en de ontspanning van de spieren bevordert.

Wat zijn de voordelen van Cupping Massage?

Cupping massage kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het verlichten van spanning en stress, het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van het immuunsysteem. Het kan ook helpen bij het verminderen van cellulitis en het verbeteren van de huidtextuur.

Hoeveel kost een Cupping Massage in Den Helder?

De kosten van een cupping massage in Den Helder variëren afhankelijk van de duur van de behandeling en de ervaring van de therapeut. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €40 en €80 per uur. Sommige therapeuten bieden ook kortere sessies aan voor lagere prijzen.

Welke soorten Cupping Massage zijn er?

Er zijn verschillende soorten cupping massage, waaronder droge cupping, natte cupping en vuur cupping. Bij droge cupping worden de cups op de huid geplaatst zonder dat er vuur of zuurstof bij komt kijken. Bij natte cupping wordt er eerst een klein sneetje gemaakt in de huid, waarna de cups worden geplaatst om bloed te laten stromen. Vuur cupping maakt gebruik van vuur om de cups te verwarmen voordat ze op de huid worden geplaatst.

Waar kan ik een Cupping Massage in Den Helder krijgen?

Er zijn verschillende massagepraktijken en spa’s in Den Helder die cupping massage aanbieden. Het is belangrijk om een ervaren en gecertificeerde therapeut te kiezen om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief is. Het is ook mogelijk om een cupping massage aan huis te laten doen door een mobiele therapeut.

De kosten van Cupping Massage in Den Helder

Hieronder vind je een overzicht van de geschatte prijzen voor cupping massage in Den Helder:

Behandeling Duur Prijs
Standaard Cupping Massage 60 minuten €40 – €60
Intensieve Cupping Massage 90 minuten €60 – €80
Korte Cupping Massage 30 minuten €25 – €40
Thuisbehandeling 60 minuten €50 – €70

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Den Helder

 • Is Cupping Massage pijnlijk?
  Nee, cupping massage hoort niet pijnlijk te zijn. Het kan wel een licht trekkend of zuigend gevoel geven op de huid, maar dit mag niet oncomfortabel of pijnlijk zijn.
 • Kan ik cupping massage krijgen als ik zwanger ben?
  Het wordt afgeraden om cupping massage te ondergaan tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Daarna kan het in overleg met een arts of therapeut mogelijk zijn om de behandeling te ontvangen.
 • Hoe vaak moet ik cupping massage ondergaan?
  Dit is afhankelijk van je specifieke klachten en behoeften. Over het algemeen wordt aangeraden om minstens 3 tot 5 sessies te ondergaan voor optimaal resultaat.
 • Zijn er bijwerkingen van cupping massage?
  In sommige gevallen kan cupping massage lichte blauwe plekken of rode vlekken op de huid achterlaten, maar deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen.
 • Kan ik cupping massage combineren met andere behandelingen?
  Ja, cupping massage kan goed gecombineerd worden met andere vormen van massage of alternatieve therapieën. Het is wel belangrijk om dit te bespreken met de therapeut om ervoor te zorgen dat de behandelingen elkaar niet tegenwerken.