Cupping Massage Gelaat

Wat is Cupping Massage Gelaat?

Cupping Massage Gelaat is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontworpen glazen of plastic cups die op de huid worden geplaatst. Door de cups vacuüm te zuigen ontstaat er een zuigkracht op de huid, waardoor de doorbloeding en de lymfestroom wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen.

De voordelen van Cupping Massage Gelaat

  • Verbetert de doorbloeding en lymfestroom
  • Verlicht spanning en pijn in het gezicht en de nek
  • Kan helpen bij hoofdpijn en migraine
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor een jongere en gezondere huid
  • Kan helpen bij sinusproblemen en allergieën

De kosten van Cupping Massage Gelaat

De kosten voor een cupping massage gelaat kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de behandeling en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €50 en €80 per sessie van 30 tot 60 minuten.

Duur Kosten
30 minuten €50 – €60
60 minuten €70 – €80

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Gelaat

1. Is Cupping Massage Gelaat pijnlijk?
Nee, cupping massage gelaat hoort niet pijnlijk te zijn. Sommige mensen ervaren wel een lichte druk of trekkend gevoel tijdens de behandeling, maar dit zou niet oncomfortabel moeten zijn.

2. Hoe vaak moet ik een cupping massage gelaat ondergaan?
Dit hangt af van de specifieke gezondheidsproblemen en de reactie van je lichaam op de behandeling. Meestal wordt aangeraden om een reeks van 4 tot 6 sessies te ondergaan voor optimaal resultaat.

3. Kan ik zelf cupping massage gelaat uitvoeren?
Het wordt afgeraden om zelf cupping massage gelaat uit te voeren, omdat dit specifieke kennis en ervaring vereist. Laat dit over aan een ervaren therapeut.

4. Zijn er bijwerkingen van cupping massage gelaat?
In sommige gevallen kan er na de behandeling een lichte roodheid of blauwe plekken op de huid ontstaan, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

5. Kan cupping massage gelaat helpen bij rimpels en huidveroudering?
Ja, cupping massage gelaat kan helpen bij het verminderen van rimpels en het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor een jongere en gezondere huid.