Cupping Massage Limburg Belgie

Wat is Cupping Massage Limburg België?

Cupping Massage Limburg België is een vorm van massage die gebruik maakt van speciale cups om de huid en spieren te stimuleren. Het is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong heeft in de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens een cupping massage worden de cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Voordelen van Cupping Massage Limburg België

 • Verlichting van spierpijn en spanning
 • Verbetering van de bloedcirculatie
 • Versterking van het immuunsysteem
 • Verlichting van hoofdpijn en migraine
 • Stressvermindering

Door de cups op specifieke punten op het lichaam te plaatsen, kan een cupping massage ook helpen bij specifieke klachten zoals rugpijn, nekpijn en spijsverteringsproblemen.

Prijzen van Cupping Massage Limburg België

De prijzen voor een cupping massage in Limburg België variëren afhankelijk van de duur van de massage en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld ligt de prijs voor een sessie van 60 minuten tussen de €50 en €70. Voor een sessie van 90 minuten betaal je gemiddeld tussen de €70 en €90. Sommige therapeuten bieden ook kortere sessies aan van 30 minuten voor een lagere prijs.

Duur van de massage Gemiddelde prijs
60 minuten €50 – €70
90 minuten €70 – €90
30 minuten lagere prijs mogelijk

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Limburg België

 1. Is cupping massage pijnlijk?
  Nee, een cupping massage hoort niet pijnlijk te zijn. Het kan wel wat ongemakkelijk aanvoelen, maar dit is meestal van korte duur.
 2. Kan ik een cupping massage krijgen als ik zwanger ben?
  Het wordt afgeraden om een cupping massage te ondergaan tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Overleg altijd met je therapeut als je zwanger bent.
 3. Hoe lang duurt het voordat ik resultaat merk van een cupping massage?
  Dit verschilt per persoon en per klacht. Sommige mensen merken direct na de massage al verlichting, terwijl het bij anderen wat langer kan duren.
 4. Kan ik zelf cupping cups kopen en thuis gebruiken?
  Het wordt sterk afgeraden om zelf cupping cups te gebruiken zonder begeleiding van een ervaren therapeut. Het is belangrijk om de juiste techniek te gebruiken om blessures te voorkomen.
 5. Zijn er bijwerkingen van cupping massage?
  In sommige gevallen kan er na een cupping massage een lichte roodheid of blauwe plekken op de huid ontstaan. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen een paar dagen.