Cupping Massage Maastricht

Wat is Cupping Massage Maastricht?

Cupping Massage Maastricht is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die op de huid worden geplaatst. Deze cups creëren een vacuüm, waardoor de huid en het onderliggende weefsel omhoog worden getrokken. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en stimuleert de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

De voordelen van Cupping Massage Maastricht

 • Verlichting van spierpijn en spanning
 • Verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen
 • Stimulatie van het immuunsysteem
 • Diepe ontspanning en vermindering van stress
 • Verbetering van de huidconditie

De prijzen van Cupping Massage Maastricht

De prijzen voor Cupping Massage Maastricht kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de massage en of het een losse behandeling of onderdeel is van een uitgebreider massagepakket. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €50 en €80 per uur.

Duur van de massage Prijs
30 minuten €30 – €40
60 minuten €50 – €70
90 minuten €70 – €90

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Maastricht

 1. Is Cupping Massage Maastricht geschikt voor iedereen?
 2. Ja, in principe is Cupping Massage Maastricht geschikt voor iedereen. Echter, bij bepaalde aandoeningen of medicijngebruik kan het zijn dat deze vorm van massage niet geschikt is. Neem bij twijfel altijd contact op met een professionele cupping therapeut.

 3. Zijn er bijwerkingen van Cupping Massage Maastricht?
 4. In sommige gevallen kan er na de massage een lichte roodheid of blauwe plekken ontstaan op de behandelde gebieden. Dit is normaal en verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

 5. Hoe vaak kan ik een Cupping Massage Maastricht ondergaan?
 6. De frequentie van de massages hangt af van de individuele behoeften en klachten. Over het algemeen wordt aangeraden om niet meer dan 1 keer per week een Cupping Massage te ondergaan.

 7. Kan ik zelf ook cupping doen?
 8. Hoewel er cups voor thuisgebruik verkrijgbaar zijn, wordt het afgeraden om zelf cupping te doen zonder de juiste kennis en ervaring. Het is belangrijk om dit over te laten aan een professionele cupping therapeut.

 9. Wordt Cupping Massage vergoed door mijn zorgverzekering?
 10. Dit kan per zorgverzekering verschillen. Het is aan te raden om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden voor vergoeding.