Cupping Massage Middelburg

Wat is Cupping Massage?

Cupping Massage is een oude vorm van therapie die al duizenden jaren wordt gebruikt in verschillende culturen, waaronder China, Egypte en het Midden-Oosten. Het wordt uitgevoerd door het plaatsen van speciale cups op de huid en het creëren van een vacuüm om de huid en spieren te stimuleren. Cupping massage wordt vaak gebruikt om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren en de algehele gezondheid te bevorderen.

De voordelen van Cupping Massage

Cupping massage kan verschillende voordelen bieden voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Enkele van de voordelen zijn onder andere:

  • Verlichting van spierpijn en spanning
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Verlichting van hoofdpijn en migraine
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Stressvermindering en ontspanning

De kosten van Cupping Massage

De kosten van Cupping Massage variëren afhankelijk van de locatie, de ervaring van de therapeut en de duur van de sessie. Gemiddeld kost een sessie van 60 minuten tussen de €50 en €80. Sommige therapeuten bieden ook kortere sessies van 30 minuten aan tegen lagere tarieven.

Cupping Massage bij Middelburg

Als je op zoek bent naar een professionele Cupping Massage in Middelburg, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele van de beste therapeuten in de omgeving:

Naam Locatie Prijs (60 minuten)
Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Massage Blauwpoortsbrug 10, 4331 SJ Middelburg €60
Massagepraktijk Jolanda van der Merwe Veersesingel 211, 4332 TG Middelburg €65
Praktijk voor Chinese Geneeswijzen Nieuwe Haven 141, 4331 JZ Middelburg €70

Veelgestelde vragen over Cupping Massage

1. Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Cupping Massage?
Sommige mensen kunnen tijdelijke blauwe plekken of roodheid ervaren op de plekken waar de cups zijn geplaatst. Dit is normaal en zou binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

2. Kan Cupping Massage helpen bij het verminderen van cellulitis?
Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat Cupping Massage cellulitis kan verminderen, hebben sommige mensen wel verbeteringen gemeld na regelmatige sessies.

3. Is Cupping Massage geschikt voor zwangere vrouwen?
Het wordt over het algemeen afgeraden voor zwangere vrouwen om Cupping Massage te ondergaan, tenzij dit wordt uitgevoerd door een ervaren therapeut die gespecialiseerd is in prenatale massage.

4. Hoe vaak moet ik Cupping Massage ondergaan?
Dit kan variëren afhankelijk van je specifieke behoeften en doelen. Sommige mensen kiezen ervoor om wekelijks een sessie te ondergaan, terwijl anderen ervoor kiezen om het eens per maand te doen voor onderhoud.

5. Kan ik Cupping Massage zelf thuis doen?
Hoewel het mogelijk is om zelf thuis Cupping Massage uit te voeren, wordt het aanbevolen om dit te laten doen door een ervaren therapeut om mogelijke complicaties te voorkomen.