Cupping Massage Social Deal

Ontdek de Voordelen van Cupping Massage bij Social Deal

Cupping massage is een eeuwenoude techniek die steeds populairder wordt in Nederland. Bij Social Deal kun je nu profiteren van voordelige deals voor deze ontspannende en helende massagevorm. Lees verder om meer te weten te komen over cupping massage en de prijzen bij Social Deal.

Cupping massage is een vorm van alternatieve geneeskunde waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert het lichaam om afvalstoffen af te voeren. Cupping massage kan helpen bij verschillende klachten, zoals spierpijn, stress en vermoeidheid.

Bij Social Deal kun je profiteren van voordelige deals voor cupping massage bij geselecteerde salons en wellnesscentra. De prijzen variëren afhankelijk van de locatie en de duur van de massage, maar gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €25 en €50 voor een sessie van 30-60 minuten.

Wat zijn de voordelen van cupping massage?

 • Verlicht spierpijn en spanning
 • Stimuleert de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen
 • Kan helpen bij huidproblemen, zoals cellulitis en acne
 • Werkt ontspannend en kan stress en vermoeidheid verminderen
 • Kan het immuunsysteem versterken

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van cupping massage?

Cupping massage kan enkele bijwerkingen hebben, zoals tijdelijke rode of paarse plekken op de huid. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Het is ook mogelijk dat je na de massage wat vermoeid of licht in het hoofd voelt. Dit komt doordat het lichaam bezig is met het afvoeren van afvalstoffen.

Kan iedereen cupping massage ondergaan?

Hoewel cupping massage over het algemeen veilig is, zijn er enkele situaties waarin het beter is om de massage te vermijden. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen met een huidinfectie, bloedziekte of zwangere vrouwen. Het is altijd verstandig om voorafgaand aan de massage te overleggen met een arts als je twijfelt of cupping massage geschikt is voor jou.

Hoe vaak moet ik cupping massage ondergaan?

Hoe vaak je cupping massage moet ondergaan, hangt af van je persoonlijke situatie en klachten. Voor sommige mensen kan één sessie al voldoende zijn, terwijl anderen baat hebben bij meerdere sessies verspreid over een aantal weken. Overleg met de masseur wat voor jou het beste is.

Kan ik cupping massage zelf thuis uitvoeren?

Hoewel er cups verkrijgbaar zijn voor thuisgebruik, is het niet aan te raden om zelf cupping massage uit te voeren. Het is een techniek die goed beheerst moet worden om effectief en veilig te zijn. Laat dit daarom over aan een ervaren masseur.

Veelgestelde Vragen over Cupping Massage Social Deal

 • Is cupping massage pijnlijk?
  Nee, cupping massage hoort niet pijnlijk te zijn. Het kan wel wat oncomfortabel aanvoelen, maar dit zou niet langdurig moeten zijn.
 • Kan ik cupping massage combineren met andere behandelingen?
  Ja, cupping massage kan goed gecombineerd worden met andere behandelingen, zoals een ontspanningsmassage of een gezichtsbehandeling.
 • Moet ik me voorbereiden op een cupping massage?
  Het is aan te raden om voorafgaand aan de massage voldoende water te drinken en geen zware maaltijd te eten. Draag ook comfortabele kleding die makkelijk te verplaatsen is.
 • Kan ik een cupping massage cadeau doen?
  Ja, bij Social Deal kun je ook cadeaubonnen kopen voor cupping massage. Een leuk cadeau voor vrienden of familie!
 • Kan ik mijn afspraak bij Social Deal annuleren?
  Ja, je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Neem hiervoor contact op met de salon waar je de massage hebt geboekt.
Locatie Duur Prijs
Amsterdam 60 minuten €45
Utrecht 30 minuten €30
Den Haag 45 minuten €40

Als je op zoek bent naar een ontspannende en helende massage, dan is cupping massage bij Social Deal zeker de moeite waard. Profiteer van voordelige deals en laat je verwennen door ervaren masseurs. Vergeet niet om vooraf te reserveren en geniet van de voordelen van cupping massage!