Cupping Massage Spijkenisse

Wat is Cupping Massage Spijkenisse?

Cupping Massage Spijkenisse is een vorm van massage waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst. Door het creëren van een vacuüm in de cups, wordt de huid en het onderliggende weefsel omhooggetrokken. Dit zorgt voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning van de spieren. Deze massagevorm wordt steeds populairder in Spijkenisse en omgeving vanwege de vele voordelen die het biedt.

Wat zijn de voordelen van Cupping Massage Spijkenisse?

 • Verlichting van spierpijn en spanning
 • Verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen
 • Stimulatie van het immuunsysteem
 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Verlichting van hoofdpijn en migraine

Wat zijn de prijzen voor Cupping Massage Spijkenisse?

De prijzen voor Cupping Massage Spijkenisse kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de massage en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €40 en €70 per uur. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte prijzen voor verschillende behandelingen:

Behandeling Geschatte prijs
30 minuten cupping massage €40
60 minuten cupping massage €60
90 minuten cupping massage €70

Het is altijd aan te raden om voorafgaand aan de massage de prijzen te bespreken met de therapeut om verrassingen te voorkomen.

Is Cupping Massage Spijkenisse geschikt voor iedereen?

Ja, Cupping Massage Spijkenisse is geschikt voor de meeste mensen. Echter, er zijn enkele situaties waarin deze massagevorm niet wordt aangeraden, zoals:

 • Bij zwangerschap
 • Bij huidirritaties of wonden op de te behandelen plek
 • Bij bloedverdunners of bloedziekten
 • Bij ernstige ziekten of aandoeningen

Twijfel je of Cupping Massage Spijkenisse geschikt is voor jou? Neem dan altijd eerst contact op met je huisarts of behandelend arts.

Wat kan ik verwachten tijdens een Cupping Massage in Spijkenisse?

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst. Deze cups worden vacuüm gezogen, waardoor de huid en het onderliggende weefsel omhoog worden getrokken. Dit kan een licht trekkend of tintelend gevoel geven, maar dit hoort bij de massage en is niet pijnlijk. De therapeut zal de cups langzaam over de huid bewegen, wat zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren. Na de massage kan de huid rood of blauw gekleurd zijn, dit is een normale reactie en zal binnen enkele dagen verdwijnen.

Veelgestelde vragen over Cupping Massage Spijkenisse

 1. Is Cupping Massage Spijkenisse hetzelfde als cupping therapie?
  Nee, Cupping Massage Spijkenisse is een massagevorm waarbij gebruik wordt gemaakt van cups. Cupping therapie is een alternatieve geneeswijze waarbij de cups op specifieke punten op het lichaam worden geplaatst.
 2. Kan ik zelf ook cupping cups kopen en thuis gebruiken?
  Het wordt afgeraden om zelf thuis cupping cups te gebruiken zonder enige ervaring. Het kan gevaarlijk zijn als de cups niet op de juiste manier worden gebruikt.
 3. Kan ik een cupping massage ondergaan als ik zwanger ben?
  Nee, tijdens de zwangerschap wordt het afgeraden om een cupping massage te ondergaan. Dit geldt ook voor vrouwen die borstvoeding geven.
 4. Kan ik een cupping massage combineren met andere massages?
  Ja, het is mogelijk om een cupping massage te combineren met bijvoorbeeld een ontspanningsmassage of sportmassage. Overleg dit wel altijd eerst met de therapeut.
 5. Zijn er bijwerkingen van Cupping Massage Spijkenisse?
  In sommige gevallen kan de huid na de massage rood of blauw kleuren. Dit is een normale reactie en zal binnen enkele dagen verdwijnen. Ook kan het zijn dat je je na de massage wat vermoeid voelt, dit komt doordat afvalstoffen worden afgevoerd. Drink daarom voldoende water na de massage.