Cupping Valkenswaard

Wat is Cupping Valkenswaard?

Cupping Valkenswaard is een vorm van massage therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van glazen of plastic cups die op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Deze techniek wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en is de laatste jaren ook steeds populairder geworden in het Westen.

Deze vorm van massage kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen, waaronder spierpijn, stress, spijsverteringsproblemen en zelfs huidaandoeningen. De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren therapeut die speciale technieken gebruikt om de cups op de huid te plaatsen en te bewegen.

De prijzen van Cupping Valkenswaard

De prijzen voor Cupping Valkenswaard kunnen variëren afhankelijk van de duur van de behandeling en het aantal cups dat gebruikt wordt. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €40 en €80 per sessie. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde prijzen voor verschillende soorten Cupping behandelingen:

Behandeling Duur Prijs
Volledige lichaamscupping 60 minuten €60 – €80
Rug- en schoudercupping 30 minuten €40 – €60
Gezichtscupping 30 minuten €40 – €60

Het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen kunnen verschillen per therapeut en per locatie. Het is daarom altijd aan te raden om vooraf de prijzen te vergelijken en eventueel recensies te lezen om een goede keuze te maken.

Veelgestelde vragen over Cupping Valkenswaard

 • Is Cupping Valkenswaard pijnlijk?
  Nee, Cupping Valkenswaard is over het algemeen niet pijnlijk. Sommige mensen ervaren een licht trekkend gevoel op de huid, maar dit is meestal niet oncomfortabel.
 • Is Cupping Valkenswaard geschikt voor iedereen?
  Cupping Valkenswaard is over het algemeen veilig voor de meeste mensen, maar het is altijd aan te raden om vooraf te overleggen met een arts als je gezondheidsproblemen hebt.
 • Zijn er bijwerkingen van Cupping Valkenswaard?
  In sommige gevallen kan de huid na de behandeling licht rood of blauw kleuren, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.
 • Hoe vaak moet ik een Cupping behandeling ondergaan?
  Dit hangt af van je specifieke situatie en de aanbevelingen van de therapeut. Over het algemeen wordt aangeraden om minstens 3 sessies te ondergaan voor de beste resultaten.
 • Kan ik zelf Cupping doen?
  Hoewel er thuis sets verkrijgbaar zijn, wordt het altijd aangeraden om Cupping te laten uitvoeren door een ervaren therapeut om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

Als je meer wilt weten over Cupping Valkenswaard, aarzel dan niet om contact op te nemen met een therapeut bij jou in de buurt. Zij kunnen je meer informatie geven over de behandeling en je eventueel adviseren over de beste aanpak voor jouw specifieke situatie.