Cupping Zeeland

Alles wat je moet weten over Cupping Zeeland

Wat is Cupping Zeeland?
Cupping Zeeland is een vorm van massage therapie waarbij speciale cups op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en ontspanning van de spieren.

Hoe werkt Cupping Zeeland?
Bij Cupping Zeeland worden de cups op de huid geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Dit kan op verschillende manieren, zoals met behulp van vuur of een pompje. Het vacuüm zorgt ervoor dat de huid en spieren omhoog worden getrokken, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de doorbloeding en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

Wat zijn de voordelen van Cupping Zeeland?
Cupping Zeeland kan helpen bij het verminderen van spierpijn en spanning, het verbeteren van de doorbloeding en het stimuleren van het lymfesysteem. Het kan ook helpen bij het verminderen van cellulitis en het versterken van het immuunsysteem.

Wat zijn de prijzen voor Cupping Zeeland?
De prijzen voor Cupping Zeeland kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de behandeling en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld ligt de prijs voor een sessie van 30 minuten tussen de €30 en €50. Voor een sessie van 60 minuten betaal je gemiddeld tussen de €50 en €70.

Waar kan ik terecht voor Cupping Zeeland in Zeeland?
Er zijn verschillende massagepraktijken en wellnesscentra in Zeeland die Cupping Zeeland aanbieden. Het is aan te raden om te zoeken naar een gecertificeerde en ervaren therapeut voor de beste resultaten. Een goed startpunt is om te zoeken naar recensies en aanbevelingen van andere klanten.

De voordelen van Cupping Zeeland op een rijtje

 • Verlicht spierpijn en spanning
 • Stimuleert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen
 • Kan helpen bij cellulitis en het versterken van het immuunsysteem
 • Ontspannend en stressverlagend
 • Bevordert een gezonde huid

Prijzen voor Cupping Zeeland in Zeeland

Duur behandeling Gemiddelde prijs
30 minuten €30 – €50
60 minuten €50 – €70

Veelgestelde vragen over Cupping Zeeland

 • Is Cupping Zeeland pijnlijk?
  Nee, Cupping Zeeland hoort geen pijn te doen. Je kunt wel wat lichte druk of trekking voelen door het vacuüm, maar dit hoort niet oncomfortabel te zijn.
 • Hoe lang duurt een behandeling?
  Dit kan variëren van 30 tot 60 minuten, afhankelijk van de duur die jij kiest en de behoefte van je lichaam.
 • Kan ik Cupping Zeeland zelf thuis doen?
  Het wordt aangeraden om Cupping Zeeland te laten uitvoeren door een ervaren therapeut. Het zelf thuis doen kan risico’s met zich meebrengen en minder effectief zijn.
 • Is Cupping Zeeland geschikt voor iedereen?
  In de meeste gevallen wel, maar er zijn een aantal uitzonderingen. Zo wordt het afgeraden bij zwangere vrouwen, mensen met huidaandoeningen of bloedingsstoornissen.
 • Zijn er bijwerkingen van Cupping Zeeland?
  Het kan zijn dat je na de behandeling wat rode plekken of blauwe plekken hebt op de behandelde gebieden. Dit is normaal en zal binnen enkele dagen weer verdwijnen.