Gezicht Cupping Behandeling

Wat is Gezicht Cupping Behandeling?

Gezicht Cupping Behandeling is een vorm van massage therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst. Door de cups vacuüm te trekken, wordt de huid omhoog getrokken en ontstaat er een zuigkracht. Dit stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een ontspannen gevoel. Gezicht cupping behandelingen worden steeds populairder vanwege de vele voordelen voor de huid.

Voordelen van Gezicht Cupping Behandeling

 • Verbeterde doorbloeding en lymfedrainage
 • Versteviging van de huid en vermindering van rimpels
 • Verlichting van spanning en stress in het gezicht
 • Stimulatie van de aanmaak van collageen en elastine
 • Verbetering van de opname van huidverzorgingsproducten

Kosten van Gezicht Cupping Behandeling

De kosten van een gezicht cupping behandeling kunnen variëren, afhankelijk van de locatie en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld ligt de prijs tussen de €50 en €100 per sessie van ongeveer 30 minuten. Sommige therapeuten bieden ook pakketten aan waarbij je meerdere behandelingen kunt boeken voor een voordeliger tarief.

FAQ

 1. Is Gezicht Cupping Behandeling pijnlijk?
 2. Nee, gezicht cupping behandelingen zijn over het algemeen niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen een licht trekkend gevoel ervaren, maar dit is meestal niet onaangenaam.

 3. Zijn er bijwerkingen van Gezicht Cupping Behandeling?
 4. In sommige gevallen kan er na de behandeling een lichte roodheid of blauwe plekken op de huid ontstaan. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

 5. Kan ik zelf gezicht cupping doen?
 6. Hoewel er cups te koop zijn voor thuisgebruik, wordt het aangeraden om een ervaren therapeut te bezoeken voor een gezicht cupping behandeling. Dit om ongewenste bijwerkingen te voorkomen.

 7. Hoe vaak moet ik een Gezicht Cupping Behandeling ondergaan?
 8. Dit kan variëren, afhankelijk van je huidconditie en doelen. Over het algemeen wordt aangeraden om een kuur van 6 tot 8 behandelingen te volgen voor optimale resultaten.

 9. Zijn er contra-indicaties voor Gezicht Cupping Behandeling?
 10. Ja, gezicht cupping behandelingen worden afgeraden bij mensen met een gevoelige huid, rosacea, couperose, eczeem of huidinfecties. Ook bij zwangerschap en bij het gebruik van bloedverdunners is het niet geschikt.

Conclusie

Gezicht cupping behandelingen bieden vele voordelen voor de huid en kunnen een ontspannen en verjongend effect hebben. De kosten kunnen variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen de €50 en €100 per sessie. Het is belangrijk om een ervaren therapeut te bezoeken en eventuele contra-indicaties in acht te nemen. Met regelmatige behandelingen kun je genieten van een stralende en gezonde huid.