Gliding Cupping Massage Upgrade

Verbeterde Gliding Cupping Massage

Een nieuwe en verbeterde manier om te genieten van de voordelen van cupping massage therapie.

Als je op zoek bent naar een diepere en meer ontspannende massage-ervaring, dan is de verbeterde gliding cupping massage misschien wel de perfecte upgrade voor jou. Deze techniek combineert de traditionele cupping therapie met beweging en zorgt voor een nog betere doorbloeding en ontspanning van de spieren. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over deze upgrade en de prijzen die je kunt verwachten.

Wat is Gliding Cupping Massage?

Gliding Cupping Massage is een moderne variant van de traditionele cupping therapie waarbij cups op de huid worden geplaatst om vacuüm te creëren. Bij deze upgrade worden de cups echter in beweging gebracht over de huid, waardoor er een masserend effect ontstaat. Dit zorgt voor een betere doorbloeding, stimulatie van het lymfesysteem en ontspanning van de spieren.

Wat zijn de voordelen?

  • Verbetert de doorbloeding van de huid en spieren
  • Stimuleert het lymfesysteem en helpt bij het afvoeren van afvalstoffen
  • Verlicht pijn en spanning in de spieren
  • Zorgt voor diepe ontspanning en rustgevend effect
  • Kan helpen bij het verminderen van cellulitis en striae

Wat zijn de prijzen?

De prijzen voor een gliding cupping massage upgrade kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de behandeling en de ervaring van de therapeut. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €50 en €100 per uur. Het is altijd aan te raden om vooraf de prijzen te bespreken met de therapeut om verrassingen te voorkomen.

Duur van de behandeling Gemiddelde prijs
30 minuten €30 – €50
60 minuten €50 – €100
90 minuten €75 – €125

Veelgestelde vragen

1. Is gliding cupping massage pijnlijk?

Nee, gliding cupping massage is meestal niet pijnlijk. Het kan wel een licht trekkend of tintelend gevoel geven, maar dit zou niet oncomfortabel moeten zijn.

2. Voor wie is deze upgrade geschikt?

Deze upgrade is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een diepere en meer ontspannende massage-ervaring. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen met spierspanning, cellulitis of striae.

3. Hoe vaak moet ik deze upgrade ondergaan?

Dit hangt af van je persoonlijke behoeften en doelen. Voor sommige mensen kan één sessie per maand voldoende zijn, terwijl anderen misschien wekelijks een behandeling nodig hebben.

4. Zijn er risico’s verbonden aan gliding cupping massage?

Over het algemeen is gliding cupping massage een veilige behandeling. Het is echter altijd belangrijk om eventuele medische aandoeningen of allergieën te bespreken met de therapeut voorafgaand aan de behandeling.

5. Kan ik deze upgrade combineren met andere massages?

Ja, gliding cupping massage kan gecombineerd worden met andere massages, zoals ontspanningsmassage of sportmassage. Het is echter altijd aan te raden om dit te bespreken met de therapeut om ervoor te zorgen dat de behandelingen elkaar niet tegenwerken.

Hopelijk heb je nu een beter begrip van de verbeterde gliding cupping massage en de prijzen die je kunt verwachten. Aarzel niet om deze upgrade te proberen en te genieten van de vele voordelen die het te bieden heeft!