Kliniek Voor Hijama En Cupping

Wat is Kliniek Voor Hijama En Cupping?

Kliniek Voor Hijama En Cupping is een gespecialiseerde kliniek die zich richt op het aanbieden van cupping massage therapie. Deze kliniek is opgericht door experts op het gebied van hijama en cupping en biedt hoogwaardige behandelingen aan voor verschillende klachten en aandoeningen. Hieronder vind je meer informatie over deze kliniek en de prijzen voor hun diensten.

Behandelingen en prijzen

Kliniek Voor Hijama En Cupping biedt verschillende behandelingen aan, waaronder cupping massage, hijama, en dry cupping. De prijzen voor deze behandelingen variëren afhankelijk van de duur en het type behandeling. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte prijzen voor de meest voorkomende behandelingen:

  • Cupping massage (30 minuten): €30
  • Hijama (45 minuten): €40
  • Dry cupping (60 minuten): €50

De prijzen voor andere behandelingen, zoals cupping voor cellulitis en cupping voor gewichtsverlies, kunnen variëren en worden bepaald na een consult met de therapeut.

Voordelen van cupping massage therapie

Cupping massage therapie heeft vele voordelen voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Enkele voordelen zijn:

  • Verlichting van spierpijn en spanning
  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Verlichting van stress en angst
  • Versterking van het immuunsysteem
  • Verbetering van de algehele gezondheid en welzijn

Veelgestelde vragen

1. Is cupping massage pijnlijk?
Nee, cupping massage is over het algemeen niet pijnlijk. Sommige mensen kunnen een licht ongemak ervaren tijdens de behandeling, maar dit is meestal tijdelijk en verdwijnt snel.

2. Hoe lang duurt een cupping massage?
Een cupping massage duurt meestal 30 minuten tot 1 uur, afhankelijk van het type behandeling en de klachten van de patiënt.

3. Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor resultaten?
Dit kan variëren afhankelijk van de klachten en de reactie van de patiënt op de behandeling. Over het algemeen worden 3-6 behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten.

4. Is cupping massage geschikt voor iedereen?
Cupping massage is over het algemeen veilig en geschikt voor de meeste mensen. Echter, het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, mensen met bloedstollingsstoornissen en mensen met huidinfecties.

5. Is Kliniek Voor Hijama En Cupping een erkende kliniek?
Ja, Kliniek Voor Hijama En Cupping is een erkende kliniek met ervaren en gekwalificeerde therapeuten die voldoen aan de hygiëne en veiligheidsnormen.

Conclusie

Kliniek Voor Hijama En Cupping is een betrouwbare en professionele kliniek voor cupping massage therapie. Met hun expertise en hoogwaardige behandelingen bieden ze een effectieve oplossing voor verschillende klachten en aandoeningen. Neem contact op met de kliniek voor meer informatie over hun diensten en prijzen.