Prijs Cupping Massage

Wat zijn de prijzen voor cupping massage therapie?

De prijzen voor cupping massage therapie variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de ervaring van de therapeut en de duur van de sessie. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €40 en €80 per uur.

  • De locatie kan invloed hebben op de prijs van cupping massage therapie. In grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam kunnen de prijzen hoger zijn dan in kleinere steden of dorpen.
  • De ervaring van de therapeut kan ook een rol spelen in de prijs. Een ervaren therapeut met een goede reputatie kan hogere tarieven hanteren dan een beginnende therapeut.
  • De duur van de sessie kan ook van invloed zijn op de prijs. Sommige therapeuten rekenen per uur, terwijl anderen een vast tarief hanteren voor een sessie van bijvoorbeeld 60 of 90 minuten.
  • Sommige therapeuten bieden ook kortingen aan voor meerdere sessies of voor het boeken van een sessie als onderdeel van een pakket.

Overzicht van prijzen voor cupping massage therapie

Locatie Ervaring therapeut Duur sessie Prijs
Amsterdam Ervaren 60 minuten €60
Rotterdam Beginnend 90 minuten €50
Utrecht Ervaren 60 minuten €70
Groningen Ervaren 90 minuten €80

Veelgestelde vragen over prijzen voor cupping massage therapie

1. Waarom variëren de prijzen voor cupping massage therapie?

De prijzen kunnen variëren vanwege verschillende factoren, zoals locatie, ervaring van de therapeut en duur van de sessie.

2. Zijn er kortingen beschikbaar voor cupping massage therapie?

Sommige therapeuten bieden kortingen aan voor meerdere sessies of voor het boeken van een sessie als onderdeel van een pakket.

3. Moet ik per uur betalen voor een cupping massage sessie?

Sommige therapeuten rekenen per uur, terwijl anderen een vast tarief hanteren voor een sessie van bijvoorbeeld 60 of 90 minuten.

4. Zijn de prijzen voor cupping massage therapie inclusief btw?

Ja, de prijzen zijn inclusief btw.

5. Kan ik een vergoeding krijgen van mijn zorgverzekeraar voor cupping massage therapie?

Sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten voor cupping massage therapie. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor meer informatie.