Xarelto Coupon

Alles wat je moet weten over Xarelto Coupon

Wat is Xarelto Coupon?

Xarelto Coupon is een kortingsprogramma voor het medicijn Xarelto, dat wordt gebruikt voor de preventie van bloedstolsels bij volwassenen. Het biedt kortingen op de kosten van het medicijn voor patiënten die niet in aanmerking komen voor vergoeding door hun zorgverzekering.

Hoe werkt Xarelto Coupon?

Xarelto Coupon is een kortingsprogramma dat wordt aangeboden door de fabrikant van Xarelto, Bayer. Patiënten kunnen zich online registreren voor het programma en ontvangen een coupon die ze kunnen gebruiken bij het ophalen van hun medicatie bij de apotheek. De coupon biedt een korting op de kosten van Xarelto tot een bepaald bedrag per maand.

Wat zijn de voordelen van Xarelto Coupon?

Xarelto Coupon biedt patiënten een manier om de kosten van hun medicatie te verlagen, vooral voor degenen die geen vergoeding krijgen van hun zorgverzekering. Het kan ook helpen om de therapietrouw te verbeteren, aangezien patiënten minder zorgen hebben over de kosten van hun medicatie.

Hoeveel kost Xarelto met de coupon?

De kosten van Xarelto met de coupon variëren afhankelijk van de dosering en het aantal tabletten dat wordt voorgeschreven. De gemiddelde prijs voor een maandvoorraad van 30 tabletten ligt tussen de €100 en €150. Echter, met de coupon kan de prijs worden verlaagd tot ongeveer €25 tot €50 per maand.

Zijn er bijwerkingen verbonden aan Xarelto?

Net als bij elk medicijn, zijn er bijwerkingen verbonden aan het gebruik van Xarelto. De meest voorkomende bijwerkingen zijn bloedingen, duizeligheid en hoofdpijn. Raadpleeg altijd uw arts als u bijwerkingen ervaart tijdens het gebruik van Xarelto.

Veelgestelde vragen over Xarelto Coupon

 • Wie kan gebruik maken van Xarelto Coupon?
  Xarelto Coupon is beschikbaar voor alle patiënten die een recept hebben voor Xarelto en niet in aanmerking komen voor vergoeding door hun zorgverzekering.
 • Zijn er beperkingen voor het gebruik van Xarelto Coupon?
  Ja, de coupon kan niet worden gebruikt door patiënten die Medicare, Medicaid of andere federale of staatsprogramma’s ontvangen.
 • Kan ik de coupon gebruiken voor herhaalrecepten?
  Ja, de coupon kan worden gebruikt voor herhaalrecepten, tot een maximum van 12 maanden.
 • Zijn er andere kortingsprogramma’s beschikbaar voor Xarelto?
  Ja, naast Xarelto Coupon biedt Bayer ook een programma genaamd Xarelto CarePath Savings Card, dat kortingen biedt op herhaalrecepten voor Xarelto.
 • Hoe kan ik me aanmelden voor Xarelto Coupon?
  U kunt zich online registreren op de website van Xarelto Coupon en een coupon ontvangen via e-mail of per post.

Prijzen van Xarelto met de coupon

Dosering Aantal tabletten Gemiddelde prijs per maand Prijs met de coupon
10 mg 30 €100-€150 €25-€50
15 mg 30 €120-€170 €30-€60
20 mg 30 €130-€180 €35-€70

Met Xarelto Coupon kunnen patiënten dus aanzienlijk besparen op de kosten van hun medicatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van de apotheek en de locatie. Raadpleeg altijd uw arts en apotheek voor de meest nauwkeurige prijsinformatie.

In conclusie, Xarelto Coupon is een handig kortingsprogramma voor patiënten die Xarelto gebruiken. Het biedt kortingen op de kosten van het medicijn en kan helpen om de therapietrouw te verbeteren. Als u meer informatie wilt over Xarelto Coupon, kunt u terecht op de website van Bayer of praten met uw arts of apotheker.