Yishun Cupping

Wat is Yishun Cupping?

Yishun Cupping is een vorm van massage therapie die gebruik maakt van speciale cups die op de huid worden geplaatst om een vacuüm te creëren. Deze techniek wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en is nu ook populair in het Westen.

Cupping kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam en kan zowel therapeutisch als ontspannend zijn. Yishun Cupping is een specifieke vorm van cupping die wordt uitgevoerd door ervaren therapeuten in de Yishun Health Clinic in Singapore.

Wat zijn de voordelen van Yishun Cupping?

  • Verlicht pijn en spanning in de spieren
  • Verbetert de bloedcirculatie en lymfedrainage
  • Verlicht stress en bevordert ontspanning
  • Kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en het immuunsysteem versterken
  • Kan helpen bij de behandeling van aandoeningen zoals rugpijn, hoofdpijn en spijsverteringsproblemen

Hoeveel kost Yishun Cupping?

De prijzen voor Yishun Cupping variëren afhankelijk van de duur van de behandeling en het aantal cups dat wordt gebruikt. Gemiddeld kost een sessie van 30 minuten tussen de €30 en €50. Een sessie van 60 minuten kan tussen de €50 en €80 kosten.

Is Yishun Cupping veilig?

Ja, Yishun Cupping is over het algemeen veilig en wordt uitgevoerd door ervaren therapeuten. Het is echter belangrijk om te weten dat er enkele bijwerkingen kunnen optreden, zoals blauwe plekken, lichte pijn en tijdelijke verkleuring van de huid. Het is ook belangrijk om te overleggen met een arts voordat u cupping ondergaat als u zwanger bent, een hartaandoening heeft of bloedverdunners gebruikt.

Is Yishun Cupping geschikt voor iedereen?

Hoewel Yishun Cupping over het algemeen veilig is, kan het niet geschikt zijn voor iedereen. Mensen met bepaalde aandoeningen, zoals bloedziekten, huidinfecties of ernstige ziekten, moeten voorzichtig zijn en hun arts raadplegen voordat ze cupping ondergaan. Het is ook belangrijk om te weten dat cupping niet geschikt is voor mensen met een pacemaker of andere implanteerbare medische apparaten.

Kan ik Yishun Cupping zelf uitvoeren?

Hoewel er DIY cupping sets beschikbaar zijn, wordt het sterk aanbevolen om Yishun Cupping te laten uitvoeren door een ervaren therapeut. Dit zorgt voor een veilige en effectieve behandeling. Bovendien kan een therapeut de cups op de juiste manier plaatsen en de behandeling aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Yishun Cupping prijzen

Duur van de behandeling Aantal cups Prijs
30 minuten 1-5 €30-€50
60 minuten 6-10 €50-€80

Yishun Cupping FAQ

1. Wat is het verschil tussen Yishun Cupping en andere vormen van cupping?
Yishun Cupping is een specifieke vorm van cupping die wordt uitgevoerd door ervaren therapeuten in de Yishun Health Clinic. Het verschil zit voornamelijk in de techniek en de ervaring van de therapeut.

2. Hoe lang duurt een Yishun Cupping sessie?
Een sessie van Yishun Cupping kan variëren van 30 tot 60 minuten, afhankelijk van uw behoeften en het advies van de therapeut.

3. Hoe vaak moet ik Yishun Cupping ondergaan?
Dit hangt af van uw specifieke behoeften en de aanbeveling van de therapeut. Over het algemeen wordt aangeraden om een behandelingsschema van 1-2 keer per week te volgen.

4. Kan ik Yishun Cupping combineren met andere behandelingen?
Ja, Yishun Cupping kan worden gecombineerd met andere massage therapieën of medische behandelingen. Het is echter belangrijk om dit te bespreken met uw therapeut en eventuele gezondheidsproblemen te melden.

5. Hoe kan ik een afspraak maken voor Yishun Cupping?
U kunt een afspraak maken bij de Yishun Health Clinic in Singapore. Het wordt aangeraden om van tevoren te bellen om een afspraak te maken en eventuele vragen te stellen die u heeft over de behandeling.